Vingborg Gård
klinik der personlig og hyggelig

Vingborg Gård

Vingborg Gårds klinik er en personlig lille hyggelige klinik, der tilbyder en række skønhedsbehandlinger i rolige og lækker omgivelser.

Mine værdier er tid til kunderne, en fantastisk service, rigtig gode naturlige produkter, og professionelle behandlinger. Du vil blive forkælet, forskønnet, rådgivet og vejledt. Jeg ønsker kun det bedste og det naturligste for mine kunder, som min vejledning vil være ud fra de gode og naturlige produkter jeg føre

Jeg Britta Vingborg Nielsen blev udannet fra Innowell i Hjallerup i 2018, som Lægeeksamineret Kosmetolog. Jeg har i mange år arbejdet som salgsassistent, men mente at tide nu var til at lække det stressede liv om. Jeg bor her sammen med min mand, og vores 4 børn.

Behandlinger

Behandlingerne jeg tilbyder i min klinik er ansigts behandlinger, ansigts massage, pedicure, manicure, kunstige gelenegle, hårfjerning, farvning af vipper og bryn, permanent af vipper og piercinger.

Jeg ligger stor vægt på at mine kunder, før, under og efter
behandlingen føler sig velkommen og tilpasse.

Naturlige produkter gør jeg mit bedste for at have i klinikken, jeg syntes selv at de produkter, der er lavet af naturlige ingredienser og planter fra naturen der de bedste.

Certifikat

Adresse

Vesterkærsvej 46
Tolstrup, 
9670 Løgstør

Kontakt

Tlf: 29 87 83 20
Mail: vingborggaard@icloud.com
Cvr: 39221586

Åbningstider

Mandag - Lørdag 
Men efter aftale

v/lægeeksmineret kosmetolog
Britta Vingborg Nielsen